1 oktober 2022 – We naderen de herfst, maar nog niet allemaal binnen gaan zitten! De komende tijd kunnen we naar diverse Utrecht 900 evenementen en pas op 11 november, Sint Maarten, is het spetterende eindfeest. Lees wat je de komende tijd allemaal kunt beleven!

Activiteiten in Zuidwest
Natuurlijk kun je de prachtige afsluiting van Utrecht 900 meemaken tijdens de XL ‘Parade Zonder Muren,’ de extra grote lichtgevende stoet van de Sint Maarten Parade. Wandel of fiets langs de prachtige muurschildering aan de Columbuslaan van City Canvas: een initiatief dat jonge Utrechtse kunstenaars podium biedt om met hun talenten lege muren om te toveren tot kunstwerken. Vrouwen vormen een belangrijke schakel in de geschiedenis van Utrecht en dit is de inspiratie voor het programma ‘Women’s Voices Utrecht,’ op 10 november. Kom zelf mee zingen of van Utrechtse artiesten genieten tijdens voorstellingen!

Hang de poster op!
Laat aan iedereen zien dat ook jij de 900ste verjaardag van Utrecht viert en haal een GRATIS poster op bij de Utrecht winkel – VVV op Domplein 9.  De winkel is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je zelf een leuke activiteit uitkiezen bekijk dan www.utrecht900.nl