Sinds twee jaar woont Jesse aan de Van Eysingalaan in Transwijk, maar hij kent zowel Transwijk als Kanaleneiland én de Merwedekanaalzone al langere tijd. Voorheen woonde hij namelijk langs het Merwedekanaal in Rivierenwijk en hij was in die tijd met verschillende dingen en op verschillende plekken in de buurt actief. Inmiddels werkt hij als zzp’er en ontwikkelt hij zich enthousiast verder op het gebied van muziek en sport. Jesse heeft natuurlijk ook zijn favoriete plekken!

1.BOOTCAMPZONE PRINS CLAUSBRUG

Het sportpark onder de Prins Clausbrug richting Papendorp is een absolute toplocatie voor Jesse omdat hij er graag sport. Sowieso is hij een actieve sporter en biedt het Sportpark daartoe volop gelegenheid, maar sinds corona en het sluiten van sportscholen of beperken van de mogelijkheden daar heeft buitensporten voor hem ook meer waarde gekregen. Jesse sport er zowel alleen als met vrienden en in groepsverband én geeft er les als fitnesscoach.

2.HERMAN BROOD ACADEMIE

De muziekacademie, nu nog aan de Australiëlaan, is ook een favoriete plek. Niet zozeer de Australiëlaan of die hoek van Kanaleneiland, maar wel de academie zelf. Jesse kreeg er veel mogelijkheden voor zelfontwikkeling binnen de opleiding muziekmanagement en heeft die mogelijkheden ook volop benut. De opleiding is sowieso erg prettig en praktijkgericht, met onder andere leraren uit de (muziek)industrie zelf en volop ruimte voor eigen initiatief. Inmiddels is Jesse afgestudeerd!

3.KRACHSTATION KANALENEILAND

Deze inmiddels belangrijke plek aan de Amerikalaan is voor Jesse ook populair. Alleen al vanwege het feit dat er veel verschillende positieve en creatieve initiatieven zijn gehuisvest, maar ook omdat hij er zelf eerder trainde bij Taekrosa van Angelo Rasalia. En momenteel bouwt Jesse er aan zijn eigen professionele muziekstudio voor jonge artiesten uit de wijk en de stad die bezig zijn met beats en vocals. Ook opkomend talent en jongeren die hun talenten graag willen ontdekken biedt Jesse daarmee een plek, een beetje tussen de Herman Brood Academie en de muziekwereld in. Een locatie met veel mogelijkheden, begeleiding en de gelegenheid om te netwerken. Mooi initiatief!

4.BOULDERHAL STERK

Past zonder twijfel ook in het rijtje voor Jesse. Niet eens omdat hij er zelf (veel) sport, hoewel daartoe volop mogelijkheden aanwezig zijn, maar bijvoorbeeld om er met vrienden af te spreken. Er komt leuk publiek en er heerst een bijzonder positieve en gemoedelijke sfeer bij Sterk. Het is prettig daar onderdeel van uit te maken, dus je kunt me er met enige regelmaat vinden.

5.DE BERG

Deze berg of heuvel in Park Transwijk is om meerdere redenen de moeite waard. Het ligt iets achteraf en is relatief rustig, je zit of staat er wat hoger en hebt er dus prachtig uitzicht over het park. Er staat een bankje waar je kunt zitten en Jesse vind het fijn om zich daar zowel in de zomer als in de winter met een boek of wat ander leesmateriaal even terug te trekken en tot rust te komen. Heel af en toe zit er ook een oudere meneer van de rust en het uitzicht te genieten, mooi en bijzonder. Het is een oase in Park Transwijk vindt Jesse.