27 januari 2023 – Houd jij van organiseren, mensen samenbrengen en kamperen? Heb je zin in een nieuwe uitdaging waarbij je je buren beter leert kennen? Meld je dan aan als campingbeheerder!
 

We zijn op zoek naar enthousiaste bewoners die als campingbeheerders hun kwaliteiten willen inzetten om De Buurtcamping Park Transwijk 2023 mogelijk te maken. In een team werk je samen toe naar een weekend vol cultuur, sport, muziek, ontmoeting en natuurlijk kamperen!

Samenwerken!
Als campingbeheerder sta je midden in het Buurtcamping netwerk. We zoeken mensen die zelfstandig en flexibel kunnen werken. Binnen het team van minimaal drie beheerders maken jullie een plan en verdelen jullie de taken op basis van kwaliteiten en interesses. Hierbij worden jullie ondersteund door het regionale team. Sluit je aan bij het Buurtcamping netwerk en samen ga je de wijk in om nieuwe connecties te leggen met bewoners, ondernemers en andere professionals uit jouw buurt. Je hebt alle ruimte om datgene te doen waar je goed in bent, maar ook juist om iets nieuws te leren en je eigen te maken. Voor de campingbeheerders is er een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Kennismaking
We trappen af in februari 2023 en werken samen toe naar De Buurtcamping op 7  t/m 9 juli 2023. Je mag rekening houden met ongeveer 4 uur per week in de periode van januari t/m april. Daarna zullen de uren oplopen tot zo’n 8 uur per week, afhankelijk van je planning en de grootte van je team.

Neem contact op met regiobeheerder Flip: flip@debuurtcamping.nl voor aanmelding en vragen of kijk voor meer informatie en de uitgebreide vacature op onze website: https://debuurtcamping.nl/stad/utrecht/. Meer weten? Er was al een informatieavonden op 19 januari en op woensdag 1 februari is er nog één (https://fb.me/e/42WjY4PBs).